Biblija Tradicionalne Kitajske Kuhanje Wok (Paperback)

Biblija Tradicionalne Kitajske Kuhanje Wok By Nik Marolt Cover Image

Biblija Tradicionalne Kitajske Kuhanje Wok (Paperback)

$42.99


Available in Warehouse. Wait for Email Confirmation for ETA
This book cannot be returned, cancelled, or exchanged. Please call for availability and pricing

Kitajska je drzava z najvidnejsimi drzavljani in drzava z najvisjo in najbolj inovativno kuhinjo na svetu. Splosno ime za jedi iz različnih regij in narodnosti na Kitajskem je kitajska kuhinja. Z odlično infrastrukturo, bogatimi oddelki in institucijami ter značilno temo ima dolgo zgodovino. Je kristalizacija preteklosti tisočletja kitajske kuhinje. Pomemben vidik kitajske kulture, znan tudi kot kitajska kulinarična tradicija, je kitajska kuhinja. Kitajska kuhinja je ena od trojnih mednarodnih kuhinj in ima daljnosezen vpliv na vzhodnoazijsko regijo. Sestavine izvirajo iz različnih območij in kulturnih jedi.


Kitajska hrana se zelo razlikuje od vse druge hrane v različnih drzavah. Sestavine in okus se lahko razlikujejo od regije do regije na Kitajskem, vendar je njihov način priprave skoraj enak. Kitajska hrana prevladuje ze od antičnih časov in je splosno znana po svojem edinstvenem okusu in zdravih sestavinah. Uzivanje kitajske hrane ima stevilne prednosti, saj zagotavlja hranila, ki jih telo potrebuje, in porabi manj masčobnih sestavin. Riz je vodilna hrana na Kitajskem, ki jo postrezejo k vsaki jedi in v vsakem obroku. Budisti, ki ne morejo uzivati mesa, lahko jedo vegetarijanske jedi.


Kitajska kuhinja ni le okusna, ampak tudi zdrava in hranljiva. Začimbe, ki se uporabljajo v kitajski kuhinji, so polne hranil, ki jih človesko telo potrebuje za delovanje ves dan. So bogat vir ogljikovih hidratov, skroba, beljakovin in vlaknin. Ta knjiga, "Kitajska kuharska knjiga," bo razlozila kitajsko kuhinjo in njeno zgodnjo zgodovino. Prvo poglavje bo predstavilo kitajsko hrano in njen nastanek od dinastije Zhou do dinastije Ming ter njen razvoj od časa do časa.


Drugo poglavje govori o receptih za zajtrk in prigrizke,'s katerimi boste dan začeli z okusnimi in hitrimi recepti. Tretje poglavje je o receptih za kosilo, juhe in solate,'s katerimi si povrnete energijo, ki ste jo porabili med delom. Četrto poglavje vključuje recepte za večerjo in sladice za pripravo okusne hrane za vas druzinski obrok's sladkimi jedmi in prilogami.


Zadnje poglavje vam bo predstavilo svetovno znane kitajske jedi, vključno z vegetarijanskimi recepti. Te recepte lahko pripravite v svoji specialiteti

dogodkov ali druzinskih srečanj. Na koncu je podan kratek zaključek o izbiri kitajske kuhinje za vas in vaso druzino, ki vam pomaga podpreti vaso idejo o izbiri kitajske hrane. Torej, začnite brati to knjigo in izboljsajte svoje kuharsko znanje in kuharske spretnosti's "Kitajsko kuharsko knjigo".

Product Details ISBN: 9781835788608
ISBN-10: 1835788602
Publisher: Nik Marolt
Publication Date: November 2nd, 2023
Pages: 274
Language: Slovenian