Carte de Bucete a Aromului Dieta a Animalelor Nutre (Paperback)

Carte de Bucete a Aromului Dieta a Animalelor Nutre By Costelia Dragan Cover Image

Carte de Bucete a Aromului Dieta a Animalelor Nutre (Paperback)

$50.98


Available in Warehouse. Wait for Email Confirmation for ETA
This book cannot be returned, cancelled, or exchanged. Please call for availability and pricing
Joc de m ncare Carnea de v nat de la animale sălbatice este delicioasă, cu conținut scăzut de grăsimi și durabilă.
mbunătățită de aromele naturale ale animalelor alimentate, carnea de v nat este n general mai aromată dec t carnea de fermă. Jocul de gătit poate fi simplu și gustos, indiferent dacă l-ați v nat singur sau l-ați obținut de la un măcelar sau un dealer bun de v nat precum Wild Meat Company.
Mulți oameni sunt am nați de m ncare de v nat care poate fi prea agitată - nu trebuie să fie Utilizați fazan n loc de pui ntr-un curry sau prăjiți piept de pot rnică pentru o cină rapidă n timpul săptăm nii. Faceți un ragu de iepure delicios n loc de carnea de vită obișnuită sau răsfățați-vă cu o friptură de căprioară, mai degrabă dec t carne de vită, n weekend.
Această carte și propune să vă inspire să gătiți v nat mai des și să vă arate c t de simplu și delicios poate fi.

Carne de v nat populară
A. Fazan: Probabil cea mai populară și răsp ndită pasăre de v nat este fazanul. Păsările tinere sunt delicioase atunci c nd sunt prăjite, n timp ce păsările mai n v rstă pot fi fierte, fierte sau prăjite la oală. Dacă sunteți ncepător n ceea ce privește jocul de gătit, ncepeți cu fazanul, deoarece are o aromă dulce, păm ntească, care nu este copleșitoare. B. Cocoș de cocoș Considerată de mulți ca fiind cea mai bună pasăre de v nat care există. Are carne roșie ntunecată, bogată și un gust intens, care rezistă bine la aromele puternice. Puteți să-l păstrați simplu și să prăjiți cu mult unt la temperatură ridicată. C. Rață Rața sălbatică, inclusiv mallard, porumbel și teal, sunt disponibile toamna și iarna, dar este cel mai probabil să nt lniți mallard. Rața sălbatică are o bogăție care se pretează la o varietate de feluri de m ncare, cu mai puțină grăsime și o aromă mai puternică dec t rața de crescătorie. D. G scă G sca sălbatică are o carne ntunecată bogată și emană un parfum puternic n timpul gătirii. Măcelarii și v nzătorii de v nătoare nu au voie să v ndă g scă sălbatică, așa că, dacă doriți să ncercați una, va trebui fie să vă mpușcați pe a ta, fie să vi se ofere una de către cineva care are E. V nat: Cu carne slabă, cu conținut scăzut de grăsimi, v natul este o alternativă din ce n ce mai populară la alte cărnuri roșii. Venatul sălbatic are un avantaj față de cel de crescătorie, av nd carne roșie nchisă cu aromă bogată rezultată din dieta sa variată și naturală. Diferitele specii de căprioare variază n aromă și textură, cu p rghia av nd o textură mai fină dec t roșul puternic, n timp ce micul muntjac are cea mai bl ndă aromă. F. Iepure: Iepurele sălbatic este una dintre cele mai gustoase și mai abundente cărni de v nat care există și ar trebui să m ncăm mai mult din el Este foarte scăzut de grăsimi. Oamenii l aseamănă cu puiul, dar de fapt iepurele sălbatic este mai puternic aromat cu o carne mai nchisă.
Product Details ISBN: 9781837622306
ISBN-10: 1837622302
Publisher: Costelia Dragan
Publication Date: August 12th, 2022
Pages: 298
Language: Romanian